Ga eens voor bedrukte mokken, hier kun je ook origineel mee zijn

mok

maxiliaReclame maken kun je op verschillende manieren doen. Dit is dan ook een branche waarin vele miljoenen mee gemoeid zijn. Net gek ook, wat het is natuurlijk wel belangrijk dat potentiële klanten in aanraking komen met jouw bedrijf of product. Er zijn dan ook vele verschillende manieren om reclame te maken. Hetgeen wat het meest voor de hand ligt en spullen met een naam/logo/boodschap erop. Hier ga ik jullie vandaag dan ook een tip over geven. Ik weet namelijk een website dat producten verkoopt met bedrukking erop. Ik ben dan ook benieuwd of jullie bekend zijn met deze website, deze heet maxilia.nl. Hier kun je onder andere bedrukte mokken, bekers, pennen en handdoeken kopen. Dat allemaal voor een goedkope prijs. Dit kan ik zelf beamen, zelf koop ik hier nu al zo’n drie jaar mijn reclame producten.

Ook voor intern

bedrukte mokken

Het leuke aan de website van Maxilia is dat zij zoveel verschillende producten in hun assortiment hebben. Zij weten zelf dan ook goed reclame te maken. Wanneer je hun online gaat zoeken, heb je ze dan ook zo gevonden. Dit komt naar mijn mening dan ook omdat hun site erg gebruiksvriendelijk is. Zoals de meeste van jullie weten is dit één van de factoren waarin Google jou beoordeelt.

mokIk heb de bedrukte mokken overigens ook voor op het kantoor besteld. Deze heb ik aangeschaft in drie verschillende opties, namelijk met logo, motivatie tekst en een grappige boodschap. Op deze wijze kan het personeel er hier ook om lachen, wat vervolgens weer goed is voor de productiviteit.